Services hos Svift.net

SVIFT.NET

I samarbejde med DVN leverer svift.net hjemmesider til vandværker på en altid opdateret platform. Systemet er indrettet til samarbejde, så medlemmer af et team kan tildeles forskellige brugerroller og redigere hjemmesiden på forskellige niveauer.

Nye funktioner og moduler tilføjes løbende – vandværket kan f.eks. få aktiveret en blog til at informere forbrugerne om store og små nyheder vedrørende driften.

Vandværket får en dynamisk og responsiv hjemmeside, hvor indholdet tilpasses alle enheder – mobil, tablet og computer. Data er sikret via de førende udbydere og leverandører af cloud hosting. Hvis uheldet er ude og uforudsete ting opstår, er der taget backup, og hjemmesiden kan hurtigt gendannes.

Svift.net beskytter dit domæne gennem automatisk kryptering (SSL/https). Du skal ikke foretage dig noget, kontaktformularen til din mail er beskyttet af reCAPTCHA, og vi hjælper dig med at overholde gældende regler ved at sætte et automatisk cookie-banner på sitet.