HJEMMESIDE TIL VANDVÆRKET

DVN har siden 2005 hjulpet danske vandforsyninger med driftsikre hjemmesideløsninger og tydelige profiler på nettet, der fremhæver vandværkernes vigtige arbejde ude i lokalsamfundene. Vi har alle årene været optaget af at følge med tiden, de skiftende teknologier og ikke mindst den gældende lovgivning på området.

Det er ud fra de bestræbelser, at vores samarbejde med svift.net er opstået. Sammen har vi nu en platform, som er udviklet med fremtiden for øje. Det er hjemmesider, som altid holdes opdaterede med de nyeste teknologier. Optimeret hastighed og sikkerhed i form af hosting og kryptering er altid på plads som elementer i den samlede totalløsning.

Overholder loven

Med vores krypterede hjemmesider overholder vandværkerne persondataloven. Vi hjælper også med at opsætte krypterede mail-programmer til udsendelse af personfølsomme oplysninger.  

Hjemmesiden informerer forbrugerne om vandforsyningen og vandkvaliteten og hjælper således vandværket med at overholde  drikkevandsbekendtgørelsen fra aug. 2018.

E-beredskabsplan på hjemmesiden

Vandværket kan opsætte sin beredskabsplan på hjemmesiden, så alle har mulighed for at se, at vandværket er forberedt på evt. uheld. Læs mere herom på dvn.dk og se hvordan e-beredskabsplanen tager sig ud på Tårs Vandværk.

Vandråd kan med fordel få en fælles løsning, hvor f.eks. vandrådet vedligeholder den officielle telefonliste, og de enkelte medlemmer af vandrådet vedligeholder deres egne telefonlister.

Der kan for de enkelte vandværker laves særlige handleplaner og regler for f.eks. nødforbindelse med nabovandværk.

Fordele ved brug af vores platform

Du får en dynamisk og responsiv hjemmeside, hvor indholdet tilpasses alle enheder – mobil, tablet og computer.

DVN og svift.net er baseret på den nyeste webteknologi med en platform, som hurtigt og enkelt lader vandværket administrere sin hjemmeside. Vi tager os af det tekniske, så vandværket kan fokusere på at informere brugerne.

Vi tilbyder hjemmesider til foreninger og andre organisationer, som er interesserede i brugervenlige og intuitive CMS-løsninger – uden frustrerende tekniske opsætninger. Vi leverer en hjemmesideløsning, som er opdateret og klar til fremtiden.

Enkelthed

Du vil opleve øget hastighed, når hjemmesiden uploader. Med det nye system samler vi den bedste teknologi i den mest enkle og intuitive form. Vi har gjort redigeringen af hjemmesiderne så fleksibel og enkel som overhovedet mulig. Så har du mulighed for at fokusere på indholdet til dine brugere, uden at bekymre dig om avancerede indstillinger.

Sikkerhed

Dine data er sikret via de førende udbydere og leverandører af cloud hosting – hvis uheldet er ude og uforudsete ting opstår, er der taget backup af data, og hjemmesiden kan hurtigt gendannes.

Svift.net beskytter dit domæne gennem automatisk kryptering (SSL/https). Du skal ikke foretage dig noget, kontaktformularen til din mail er beskyttet af reCAPTCHA, ligesom vi  hjælper dig med at overholde gældende regler ved at sætte et automatisk cookie-banner på sitet.

Funktionalitet og fleksibilitet

Vi kan skræddersy design og funktionalitet, som du ønsker det. Hvis du ønsker avanceret måleraflæsning og/eller flyttemeddelelser for forbrugerne – intet problem! Hvis du ønsker eget logo, skrifttype, farver i hjemmesidens design – det er hurtigt gjort!

Kort sagt: vi imødekommer de ønsker, som du har til, hvordan din hjemmeside skal se ud og fungere!

Info: Systemet vil løbende blive videreudviklet, så din hjemmeside i fremtiden vil kunne gøre brug af informationer fra andre services.

Læs meget mere på dvn.dk – her findes også priser, support m.m.